Profesionálny servis

Kvalitný a kvalifikovaný servis je neoddeliteľnou súčasťou bezproblémového fungovania vašich fotovoltaických panelov, tepelných čerpadiel a klimatizácií. Nezáleží na tom, či ide o nové zariadenie v záruke alebo o technológiu, ktorú používate už niekoľko rokov – spoľahlivý servis je kľúčom k ich dlhodobej efektívnosti a výkonnosti.

Záručný servis

Pri kúpe našich zariadení získavate nielen najmodernejšie technológie, ale aj istotu, že v prípade potreby sa na nás môžete obrátiť s akýmkoľvek problémom. Našu spoločnosť tvorí viac ako 500 odborníkov na energetiku a sme pripravení rýchlo a efektívne riešiť všetky prípadné nedostatky, ktoré by mohli počas záručnej doby vzniknúť. Zabezpečujeme pravidelné a dôkladné kontroly, diagnostiku a opravy, aby vaše zariadenie fungovalo presne tak, ako má.

Pozáručný  servis

Po uplynutí záručnej doby je pravidelná údržba ešte dôležitejšia. Naše služby pozáručného servisu zahŕňajú pravidelné prehliadky, čistenie, diagnostiku a opravy, čím predchádzame možným poruchám a predlžujeme životnosť vašich zariadení. 
Spoľahnite sa na nás. Sme profesionáli v oblasti fotovoltiky a energeticky udržateľných technológií a zabezpečíme, že vaše fotovoltaické panely, tepelné čerpadlá a klimatizácie budú fungovať na najvyššej úrovni.

Máte záujem? Ozvite sa nám.

Národný energetický projekt SK s.r.o.
Dopravná 1364/11 
955 01 Topoľčany
© 2024 Národný energetický projekt s.r.o.